Simon Ericsson, Norrby SK. Foto: Sala-Heby Fotboll


Simon Ericsson drömmålade på Lärkan

Norrby SK 12 månader sedan

Är årets mål inom den lokala fotbollen redan gjort? Mycket talar för det efter att Norrby SK:s Simon Ericsson cykelsparkat in en mål i krysset från halvcirkeln utanför straffområdet. Att Norrby SK:s B-lag sedan förlorade träningsmatchen var inte av samma värde.

Norrby SK:s reservlag spelade under söndagen träningsmatch mot IK Odens junior, men det var mer ett juniormöte då ingen i NSK hade passerat 20 år.
1-1 stod det i halvtid efter att Mostafa Hossienzadeh kvitterat Odens ledning.

I inledningen av den andra halvleken klev Simon Ericsson in i handlingen och avlossade en otagbar cykelspark som ledde till NSK-ledning 2-1.
– Det snyggaste målet jag någonsin gjort, helt klart. Det här får jag leva på ett tag, sa Simon Ericsson efter slutsignalen.

IK Odens 2-2-mål höll också hög klass. En frispark några meter in på offensiv planhalva seglade in i NSK:s straffområde där en Oden-spelare nådde högst och nickade in kvittering.
Sedan med bara någon minut kvar av match avgjorde Oden match med deras 3-2-mål.
– Jag är nöjd med vår insats. Den första halvleken är bättre än den andra, summerar Lucas Skillstöm, tränare för NSK och ger beröm till målvakten Isac Holm Andersson samt försvararen Alexander Österlund.


Bildspel NSK-IK Oden
Samuel Sillén Samuel Sillén
Redaktör och skribent


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer