Redaktionen

Sala-Heby Fotboll är en ideell förening som startades våren 2017 för att följa rapportera om den lokala fotbollen i Sala och Heby kommun. Grundarna är ett gäng på fyra personer med lite olika bakgrunder, men gemensamma nämnaren är att vi älskar fotboll. Följ med vår webbsatsning som kommer att vara gratis under testperioden 2017.

Niclas Bergwall

Niclas Bergvall, 52 år. Bor i Sala, är gift med Petra och har tre barn. Sportnörd med en stor kärlek för fotboll. Spelade många år i Sala FF och min största “merit” är att jag gjorde klubbens första mål i division 3 och faktiskt även i division 5. Spelade även några säsonger i Norrby SK. Jobbade i nästan 30 år på Sala Allehanda, men arbetar numera på Lärkbacksskolan i Sala. Favoritlag är Djurgårdens IF och de senaste 15 åren där Zlatan spelat.

Ove Eriksson

Ove Eriksson 60+. Har vidgat vyerna och bor i Västerås. Sambo med Margita och vår jaktgolden Jilla. Två utflugna vuxna söner. Jobbar som slöjdlärare på ett tufft område i stan. Gillar projekt och jobbar med ett integrationsprojekt inom fotboll. Min egen fotbollskarriär finns inte. Var helt kass. Har bara en merit från de yngre åren och det var med stolthet jag tog emot guldmedaljen av översten på T1 i Linköping efter att ha vunnit årets terränglöpning på regementet. För att få del av det roliga på arenor och omklädningsrum så blev jag hockeyledare i Heby AIF, IF Norden och Sala HK. Fotbollsledare har jag varit i Heby AIF och Sala FF i många år. De senaste fyra åren har jag skrivit allt på Sala FF:s hemsida. Favoritlag Tottenham sedan Argentinarna Ardiles och Villa spelade där i slutet på 70-talet.

Carl-Henrik Rapp

Carl-Henrik Rapp, 33 år. Bosatt i Sala med frun Lena och sju bonusbarn. Sport, rese och teknikintresserad med passion för sporterna fotboll, speedway och ishockey. Arbetar ideellt för Masarna Speedway som webbredaktör och har frilansat som fotograf för diverse tidningar i sex års tid. Försörjer mig som personlig assistent. Tidigare fotbollskarriär är inget att tala om, förutom frilägesskottet som satt i krysset under en av Hebycuperna på 90-talet. Favoritlag är Djurgårdens IF, Tottenham Hotspur och Hertha Berlin.

Samuel Sillén

Samuel Sillén, 30 år.
Bor i Sala, är gift med Mimi och har ett barn. Alltid varit galen i sport. Spelat fotboll sedan 5-6 års ålder, den allra största delen av karriären i moderklubben Norrby SK där jag fortfarande är aktiv. Glansdagarna är sedan länge förbi. Målspruta av rang i pojk- och junioråldern men glöden i dojjan har svalnat. Jobbar som journalist på Sveriges Radio Västmanland men har även jobbat lite sport på både Sala Allehanda och VLT. Favoritarenan förutom Norrbyliden är Old Trafford.

 

Övriga gäster och reportrar

Vi kommer att ha flertalet “frilansare” knutna till oss under säsongen som både kommer att skriva reportage, göra krönikor och fotografera åt oss.