Norrby SK vann 2017 division 6. Foto: Carl-Henrik Rapp


7 år sedan

En seriesegrare självklar som etta på Heta Listan

Överlägsen seriesegrare! Går det att sätta Norrby SK:s herrar som något annat än etta på Heta Listan? Som vanligt på måndagar bjuder Sala-Heby Fotboll på veckans Heta Lista.

 

Norrby SK toppar återigen Heta Listan från Sala-Heby Fotboll.
Vinner man som enda lokala lag serien går det inte att göra annat än att placera NSK i topp!
I toppen finns också ett annat lag från Sala kommun som törstar efter serieavancemang.

Heta Listan hittar ni varje måndag och den kan innehålla spelare, lag, tränare, arenor och lite till som har med lokal fotboll att göra.
Har du något hett att förmedla oss och som kan platsa på Heta Listan?
Hör av dig!

Här har ni veckans lista.
1. (1) Norrby SK:s herrar.
13 vinster, två oavgjorda och endast en förlust på hela säsongen. Lägg till 64 mål framåt och ett avstånd ner till tvåan i tabellen som i dagsläget är nio poäng (kan bli sex om Romfartuna GIF vinner i sista omgången). Det var festligt värre på Norrbyliden i lördags när första seriesegern på 46 år firades.
2. (ny) Västerfärnebo AIK.
Går som tåget i femman och med två omgångar kvar ligger de tvåa i tabellen, vilket innebär serieavancemang. Blysäker seger senast och nu spännande match väntar i helgen. Eldprov då mot Tillberga IK. Division 4-spel börjar kännas nära.
3. (ny) Derbyt.
Tabellmässigt väldigt ointressant för Sala FF men för Heby AIF är det, förutom prestigen, livsviktigt då de jagar poäng för att säkra kontraktet. Men ett derby är alltid ett derby som man brukar säga och allt talar för att det blir en spännande match i division 3 på lördag på Tegelvallen.
4. (3) Runhällen BoIS.
På lördag avslutas division 7 för den här säsongen. Vinner Runhällen mot Armeniska är andra-platsen i serien säkrad. Övriga resultat innebär att Boisarna är i behov av att andra resultat ska gå vägen för att andra-platsen ska vara säker, en placering som kan innebära division 6-spel kommande säsong.
5. (ny) Kommunmatchen.
Matchen mellan de bästa spelarna i Sala och Heby kommun närmar sig. Lördagen den 7 oktober är det dags, förutsatt att Heby AIF inte hamnar i kvalserien.

Ut från Listan: Lovisa Larsson, Tärnsjö IF, Gustav Smeds.
På väg in: Tremålsskyttar och klubbar som avancerar i seriesystemet.Taggat:   

Samuel Sillén Samuel Sillén
Redaktör och skribent

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning