7 år sedan

Här är de som var hetast 2017

I går, måndag, påbörjade vi nedräkningen av de som varit på Sala-Heby Fotbolls Heta Lista under säsongen. Här har ni de allra hetaste.

 

Sala-Heby Fotboll har varje varje måndag listat det bästa den gångna veckan i den lokala fotbollen. En lista där alla någon gång givetvis vill hamna.
Här har ni plats 23-7. Och nu kommer den absoluta toppen.

4. Heby AIF, nio poäng.
Hade det länge kämpigt men när det väl gällde så levererade Heby AIF. De avslutade säsongen med tre raka segrar och i och med det så klarade de division 3-kontraktet med fyra poängs marginal.

4. Lovisa Larsson, nio poäng.
Östervåla IF:s andralags stora målskytt. Blev bland annat sexmålsskytt mot Härnevi BK och sammanlagt gjorde hon 21 mål, sju fler än tvåan i skytteligan.

4. Sala FF herrar, nio poäng.
Många trodde att SFF skulle få det svårt i division 3 men en kanonvår gjorde att SFF till slut hamnade på en klart godkänd sjätteplats. Azad Kalash och hans mannar ska vara nöjda med säsongen.

3. Runhällen BoIS, 14 poäng.
Två i division 7 efter en kanonsäsong, bland annat hade de en svit på tio matcher utan förlust. Om det blir spel i division 6 kommande säsong är ännu inte klart. Det beror en del på hur det går för de Upplands-lag som kvalar högre upp i seriepyramiden. Läs mer om det här.

2. Västerfärnebo AIK, 16 poäng.
Ytterligare ett lag som måste förlita sig på andra lag. Tvåa på listan efter en kanonsäsong som tyvärr ser ut att sluta i misslyckat serieavancemang. Efter att ha avgörandet i sina egna händer fram till den näst sista omgången ser det nu tyngre ut för Vaik som måste få hjälp av Köping eller Skultuna i division 3-kvalet.

1. Norrby SK, 37 poäng.
Överlägsen vinnare i division 6 och även överlägsen vinnare av den totala Heta Listan. Låg i toppen av division 6 hela säsongen och vann till slut serien med sex poäng och en målskillnad på 64-22. Nästa säsong är NSK tillbaka i division 5.Taggat:   

Samuel Sillén Samuel Sillén
Redaktör och skribent

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning