7 år sedan

Missa inte detta – i morgon får du ”öppna” den första luckan

Fotbollen ligger på lågvarv just nu och Silly Season är i full gång. Julen närmar sig och i morgon, fredag, kör julmånaden igång. Sala-Heby Fotboll presenterar 24 luckor i en adventskalender som startar med en kvinna.

 

I morgon är det den 1 december. Julmånaden startar och vi på Sala-Heby Fotboll har naturligtvis en egen adventskalender.
Vi gör ett antal intervjuer med anknytning till fotboll i vårt upptagningsområde. Det blir även filmade inslag några av dagarna.

Det är lågsäsong just nu och vi på Sala-Heby Fotboll följer Silly Season med intresse. Trupperna i klubbarna fylls på och nya tränare rekryteras. Det är en spännande tid för oss på sidan om men sportcheferna har det säkert tufft.

I vår adventskalender har vi med personer som har någon anknytning till den lokala fotbollen och vi har frågat dem ett antal frågor om julen, fotboll och kort om deras fotbollskarriär.

Så följ oss på vår sajt fram till julafton så ser ni vilka vi har med i kalendern. Varje morgon klockan 06.30 öppnar vi en lucka och i morgon fredag startar vi.
Först ut är en kvinna som förmodligen får utstå en del i den statistiska världen.


Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.