Marcus Arvidsson, Heby AIF är tillbaka i målet. Foto: Carl-Henrik Rapp


6 år sedan

Sunday på topp i första matchen för Heby AIF

Heby AIF hade det riktigt svårt i första halvlek men jämnade ut spelet i andra. Det blev förlust mot seriekollegan IK Franke i den första träningsmatchen den här säsongen.

 

Heby AIF spelade idag lördag sin första träningsmatch den här säsongen på Solid Park Arena i Västerås. Motståndare var IK Franke som också spelar i samma serie som Haif, division 3 norra Svealand.

Det var en bitande kyla för oss som fanns på plats för att se matchen men spelet värmde inte så mycket för att glömma bort frusna tår och fingrar. Det var en tidig försäsongsmatch där passningspelet inte fungerade av förståeliga skäl. IK Franke ägde första halvlek och gjorde också ett mål i halvleken. Haif hade det svårare och vi kunde räkna till ett par målchanser. I andra halvlek jämnade spelet ut sig och Heby AIF fick lite mer att säga till om men inget av lagen gjorde något mer mål i matchen. Heby AIF:s seriekollega IK Franke vinner matchen helt rättvist med 1-0. Det hade kunnat vara en större segermariginal men Haifs målvakt Marcus Arvidsson som var bäste Hebyspelare höll ner siffrorna.

I andra halvlek jämnade spelet ut sig och Heby AIF fick lite mer att säga till om men inget av lagen gjorde något mer mål i matchen. Heby AIF:s seriekollega IK Franke vinner matchen helt rättvist med 1-0. Det hade kunnat vara en större segermariginal men Haifs målvakt Marcus Arvidsson som var bäste Hebyspelare höll ner siffrorna.

Heby AIF hade en intressant provspelare på topp. Sunday Bale som förra säsongen spelade i Sandvikens IF i division 1 och han gjorde där sju mål. Det hände inte mycket runt Bale i matchen mot IK Franke. Ett par möjligheter hade han men mer var det inte.

Så här såg Heby AIF:s startelva ut:
Marcus Arvidsson
Lucas Ejnarsson
James Papa Yaw Yeboah
Björn Hasselgren
Alexander Johansson
Alexander Awet
Wictor Swärdh
Balen Nouri
Simon Eriksson Provspelare Norrby SK
Baban Nouri
Sunday Bale Provspelare Sandvikens IF

Avbytare
William Bosell
Emil Gundou Provspelare VP Uppsala
Jonzon Bukali Provspelare Uppsala Kurd



Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.



Mer läsning