Rasmus Hedlund Aldén Foto: Ove Eriksson


6 år sedan

Chilensk vristare från 35 meter och provspelare avgjorde mot BK30

Sala FF spelade på söndagen sin tredje träningsmatch. Motståndare var BK30 som spelar i division 4. En första halvlek som Sala FF ägde och en andra halvlek som var mycket jämnare.

 

I vårsolen på Ringvallen möttes på söndagen division 4-laget BK30 och Sala FF. Ett Sala FF som har ett fåtal tillfällen på konstgräs den här säsongen.
Men det var ett piggt och alert bortalag som tio minuter in i matchen tar tag i taktpinnen. BK30 får knappt låna bollen och det fina spelet av Sala FF ger utdelning efter en dryg halvtimme. Joan Corrales får på en drömträff från 35 meter som sitter i krysset utan att målvakten hinner reagera. Halvtidsresultat: 0-1.

I andra halvlek jämnar spelet ut sig och BK30 får lite mer att säga till om. Lite halvchanser åt båda hållen men BK30 får utdelning med 13 minuter kvar av matchen.
En annars för dagen väldigt bra backlinje går bort sig lite och kvitteringen till 1-1 är ett faktum.

Några minuter efter kvitteringen har Jakob Eklund ett friläge men målvakten räddar.
Sala FF ska dock få in ett mål till, Markus Lindholm slår en hörna som provspelaren från Västerfärnebo AIK, Rasmus Hedlund Aldén, snyggt nickar in och det blir också slutresultatet.

Spelande tränaren Rigest Hysko är nöjd efter matchen.
– Jag är mycket nöjd med första halvlek. Trots att vi har så få gånger på gräs så gör vi det bra. I andra halvlek blev det lite rörigt med många byten men vi ville att alla ska få speltid. Nu hoppas vi på att få kunna träna på konstgräs inom kort, säger han.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning