Harbo IF Foto: Niclas Bergvall


Sviten förlängdes av Harbo IF och Hampus hänger på Martin

Harbo IF 12 månader sedan

Det är högsommarvärme och även på Marmorvallen under torsdagskvällen. I en geistlös match så förlängde Harbo IF sin segersvit. Femte raka kom mot SK Iron som fick vända hem med 4-1 i baken.
– Vi gör ingen bra match men SK Iron var inte heller bra i värmen och vi hänger på Vaksala SK:s andralag, säger Mats Larsson i Harbo IF.

Skulle segersviten fortsätta för Harbo IF i Upplandssexan när SK Iron kom på besök till Marmorvallen. I så fall den femte raka segern och samma poäng som serieledarna Vaksala SK:s andralag. Dock lite sämre målskillnad och fem poäng ner till tabelltrean Runhällen BoIS.

Det varmt på torsdagskvällen och ingen geist i Harbo IF som trots det tar ledningen i första halvlek och det är skyttekungen Hampus Ohlström som sätter ledningsmålet som hemmalaget får till skänks och det är också halvtidsresultat.

– Vi gör nog den sämsta första halvleken den här säsongen. Ingen ordning på någonting, säger Mats Larsson i Harbo IF.

Det ser något bättre ut i andra halvlek men på en frispark efter en timme kvitterar SK Iron. Det dröjer dock inte länge förrän Harbo IF återtar ledningen. Hampus Ohlström gör sitt andra mål för kvällen.

– Efter att vi gjort 2-1 kändes det ganska lugnt, menar Mats Larsson.

Det skulle bli två mål till innan domaren blåste av matchen. 3-1 gör Isac Sepulveda och i slutet av matchen fullbordar Hampus Ohlström sitt hattrick när han gör 4-1.

Hampus har nu gjort åtta mål på fem matcher och hänger på Martin Lindbom i Runhällen BoIS som har gjort tio mål på sex matcher.

Bäst i Harbo IF:s femte raka segermatch var mittbackarna Adam Larsson och Joakim Mattsson och det går ju inte att frångå en tremålsskytt så naturligtvis får Hampus Ohlström ett omnämnande.

– Vi gör ingen bra match men SK Iron var inte heller bra i värmen och vi hänger på Vaksala SK:s andralag och det är målskillnaden som skiljer oss åt, avslutar Mats Larsson i Harbo IF.

Aktuell tabellOve Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer

X

Bli stödmedlem och stötta vår bevakning av den lokala fotbollen.

¤