Jonas Ahlin Heby AIF


6 år sedan

Heby AIF nollat igen – “Det här borde vi ha vunnit”

Det blev inga poäng till Heby AIF hemma på Tegelvallen mot Märsta IK och det blev inga mål heller för Haif. Märsta gjorde två stycken.
– Det här borde vi ha vunnit, det är riktigt bittert just nu, säger Björn Hasselgren i Haif efter matchen.

 

Det var ett Heby AIF som längtade efter att göra mål när Märsta IK kom på besök till Tegelvallen på lördagen. De senaste två matcherna har det inte blivit några mål framåt.

Heby AIF spelar väldigt bra i första halvlek och radar upp målchanser. Sunday Bale har tre lägen där han normalt gör mål och Balen Nouri får ett jätteläge efter passning snett bakåt från brorsan Baban. Märsta IK som är ett bra lag kommer också upp i en del avslut men inget som målvakten Jonas Hörnebro har några problem med förrän i 41:a minuten då Märstas Fredrik Mulle Lindberg skjuter 0-1 välplacerat vid stolpen och det blir också halvtidsresultat.

Andra halvlek är mycket jämnare men Heby AIF har svårare att komma fram i lägen och det närmaste är ett stolpskott av Sunday Bale som inte gick att känna igen riktigt idag för nog borde minst ett eller kanske till och med två av avsluten ha resulterat i mål. Heby AIF går ner på en trebackslinje för att kvittera och det blir massor av ytor och följdriktigt så avgör Märsta IK matchen med att göra 2-0 genom Anthony Jusu.

– Det här borde vi ha vunnit, det är riktigt bittert just nu, säger Björn Hasselgren i Haif efter matchen.

Björn var bäste spelare i Heby AIF och hade för dagen kaptensbindeln. Jonas Ahlin som var tillbaka efter lång skadefrånvaro kom in efter halvtidsvilan. Någon rädsla för att gå in i närkamper syntes inte. Det var den vanliga Jonas vi fick se.

– Benet känns bra men resultatet känns inte bra, säger Jonas Ahlin.

Det var en besviken tränare Per-Åke Swärdh i Heby AIF efter slutsignalen.
– Gör man inte mål på fyra lägen i första halvlek så blir det svårt. Vi får ödesdigert mål emot strax före pausvilan och i andra halvlek blir det krigande och vi har ju ett par lägen i andra också men det ville sig inte idag.

– Jag är nöjd med prestationen men inte att vi förlorade förstås. Vi har ju inte gjort mål på flera matcher nu och det sätter sig i skallen, avslutar Swärdh.

På onsdag kväll nästa vecka spelar Heby AIF borta mot Västerås IK  • Betyg   Björn Hasselgren
  • Betyg   Kabba Langley
  • Betyg   Matthias HellqvistTaggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning