Tärnsjö IF:s andralag. Foto: Privat


6 år sedan

Det blir många mål när Tärnsjö IF:s andralag spelar

Tärnsjö IF:s andralag spelade igår lördag mot topplaget Ärentuna SK och de kunde inte följa upp förra helgens storseger mot Tobo Örbyhus FF. Det blev en stor förlust mot Ärentuna med 5-0.

 

Det svänger för Tärnsjö IF:s andralag. Förra helgen storseger med 8-0 mot Tobo Örbyhus FF och igår förlust mot topplaget Ärentuna SK med 5-0. Innan storsegern omgången innan så inkasserade Tärnsjö IF:s andralag två målrika förluster. Mot Vattholmas tredjelag slutade det 2-6 och mot Tierps andralag 1-6.

På lördag 8 september spelar Tärnsjö IF nästa match och har en gyllene chans till poäng för då är det jumbolaget Karlholms GoIF som kommer på besök till Furuvallen. Jumbolaget har bara mäktat med att ta tre poäng på tolv matcher. Tärnsjö IF har spelat ihop tio poäng.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning