Freddy Masonen, Runhällen BoIS. var bäst i sista seriematchen Foto: Carl-Henrik Rapp


Runhällen BoIS tabellfyra efter seger mot Danmarks IF

Runhällen BoIS 8 månader sedan

Runhällen BoIS vann med hela 4-1 borta mot Danmarks IF. Andreas Warnberg blev tvåmålsskytt och klubben hamnade på fjärde plats som nykomling i division 6 på samma poäng som trean Bälinge IF:s andralag.
– Vi gick för tredjeplatsen i serien och gjorde vad vi skulle själva men vi slutar visst fyra och det är helt okej, säger spelande tränare Martin Lindbom.

Det blev en snygg avslutning på säsongen för Runhällen BoIS.
I näst sista omgången seger mot topplaget Harbo IF och idag, söndag, i sista seriematchen vinst på bortaplan med 4-1 mot Danmarks IF.

Det var som vanligt under hösten, lite upp och ner spelmässigt men Runhällen BoIS kunde ta en tvåmålsledning genom först Andreas Warnberg och därefter Andreas Karlsson.
Danmarks IF stack upp och reducerade till 2-1 innan Andreas Warnberg ökade på till 3-1 innan domaren blåste för halvtid.
– Vi är bättre än dem, skickligare individuellt. Men det är lite spretigt på en del håll, säger spelande tränare Martin Lindbom.

I andra halvleken ökar Runhällen BoIS på till 4-1 och det är tränaren själv som gör målet och säger så här efter matchen:
– Vi är tajtare i andra halvlek och det är ett rättvist resultat. Vi gick för tredjeplatsen i serien och gjorde vad vi skulle själva men vi slutar visst fyra och det är helt okej, avslutar Martin Lindbom.

I Runhällen BoIS så går extra beröm till Freddy Masonen längst bak, men någon ytterligare spelare höjde sig inte över mängden.

Aktuell tabellOve Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör


Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09
Relaterade artiklar
Kommentarer

X

Bli stödmedlem och stötta vår bevakning av den lokala fotbollen.

¤