Västerfärnebo AIK-Norrby SK. Foto: Sala-Heby Privat


1 år sedan

Klasskillnad mellan Norrby SK och Västerfärnebo AIK

Västerfärnebo AIK och Norrby SK möttes under onsdagskvällen på Lärkan. Men det var bara glada miner från ena laget efter match. Norrby SK vann med 6-0 (3-0) efter bland annat ett hattrick från Mostafa Hosseinzadeh.
– Det har sett bra ut i tidigare matcher också men inte så här bra, säger Håkan Eriksson, tränare för Norrby SK.

 

När Norrby SK och Västerfärnebo AIK möttes i den sista omgången av division 5 förra säsongen blev det en knallhård kamp. NSK lyckades till slut vinna matchen med 3-2 och vann då också serien.

Den här gången gick det smärtfriare för NSK som vann med hela 6-0 efter 3-0 i halvtid. Adam Funk, Eric Boström och Mostafa Hosseinzadeh stod för varsitt mål i den första men Mostafa var inte nöjd där.
I den andra halvleken kom ytterligare två mål. Målskytt blev även Saleh Jemal.

– Vi hade nog minst 80-20 i bollinnehav. Idag får vi igång passningsspelet och skapar många lägen. Vi hade kunnat göra fler mål om vi haft lite mer koncentration i avsluten, säger Håkan Eriksson som berömmer hela laget.
– Alla gör en fantastisk insats men lite extra beröm till våra yttrar Saleh Jemal och Mostafa Hosseinzadeh.

Det var förståeligt inte lika glada miner hos motståndarna Västerfärnebo AIK som saknade en del spelare och mest fick jaga boll.
– Det här var definitivt inte bra på något sätt. Många i laget vet hur Norrby spelar men det visade vi inget av idag. Vissa saker vi tränat på flera månader syntes det ingenting av, säger Västerfärnebos tränare Niklas Blomqvist som ändå vill framhäva några av sina spelare.

– Jonathan Eriksson i mål håller siffrorna nere, Marcus Zilén försöker hålla ihop försvaret och Tom Bergman som gör comeback kom in i andra och visar inställning.

Men Blomqvist avslutar med att hylla motståndaren.
– Norrby är ett riktigt bra lag, det klart bästa laget vi mött den här försäsongen.Taggat:   

Samuel Sillén Samuel Sillén
Redaktör och skribent

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning