Boze Ali Norrby SK, Samuel Cederfeldt Tärnsjö IF, James Papa Yeboah och Baban Nouri Heby AIF


1 år sedan

Sala FF förstärker truppen med fyra nya spelare

Sala FF presenterar på fredagen fyra nyförvärv. Två spelare från Heby AIF, James Papa Yeboah och Baban Nouri, och från Grällsta IF ansluter Boze Ali och från Tärnsjö IF Samuel Cederfeldt.
Nu har division 3-laget fått in sju nya spelare och tappat två, Emil Pettersson och Markus Lindholm som gått till Enköpings SK.

 

Sala FF har tidigare presenterat tre nyförvärv och är nu uppe i sju nya.
På fredagsmorgonen presenterade vi i vår adventskalender Samuel Cederfeldt som spelare i Tärnsjö IF. Han har under dagen bytt klubb och tillhör nu Sala FF.

Hela fyra spelare från Heby AIF har nu anslutit till Sala FF.
Det var först Balen Nouri och Stephen Komaketch och nu har Baban Nouri och James Papa Yeboah också signat med Sala FF.

Inte nog med det, Boze Ali målvakt från Norrby SK med en kort sejour i Grällsta IF efter det och som tidigare sagts Samuel Cederfeldt, Tärnsjö IF, har också skrivit på för Sala FF.
– James blir en otroligt viktig spelare. Han har under sina år i Heby AIF varit en av deras bästa spelare och var i mitt tycke en av förra årets bästa mittbackar i division 3 södra Norrland, säger Jens Eriksson i Sala FF.

– Baban Nouri är en spelare med stor potential och mycket fotboll i sig. Han var skadad den gångna säsongen men kan absolut få fart på karriären igen. Har sett bra ut på träningarna.

– Samuel Cederfelt är en stor, fysisk spelare. Lite av en spelartyp vi kanske saknat. Gjorde en bra säsong i Tärnsjö och har sett bra ut på träningarna. Skall bli intressant och se honom i en högre serie än division 4.

– Boze Ali, en ung målvakt som var med redan under förra säsongen och tränade med laget. Har under tiden han varit med Sala FF tränat med Bobben Lydeborn och tagit steg framåt i utvecklingen, säger sportchef Jens Eriksson.

Det här är de spelare som Sala FF har presenterat som klara för 2020.
Velat Ucmaz
Rasmus Hedlund Aldén
Ferat Ucmaz
Eric Boström
Jehad Jemal
Khalid Mohammud
Balen Nouri
Stephen Komaketch
James Papa Yeboah
Baban Nouri
Boze Ali
Samuel CederfeldtTaggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning