Östervåla IF vann Julcupen för seniorer. Foto: Niclas Bergvall


1 år sedan

Östervåla IF fixade en dubbel tack vare Lovisa

Sala AC fixade en dubbel – det gjorde även Östervåla IF.
Dels seger i finalen mot Norrby SK men också en triumf i skytteligan genom Lovisa Larsson.

 

Östervåla IF gjorde som Sala AC i Julcupen för seniorer: Tog en dubbel.
Seger i finalen mot Norrby SK och seger i skytteligan.
Lovisa Larsson var nämligen bäst av alla med sina fem mål.
Dessutom var det en ÖIF-are på andra plats: Linnéa Nilsson.
ÖIF gjorde för övrigt 19 mål på sex matcher!

Alla målskyttar i damklassen.
Fem mål.

Lovisa Larsson, Östervåla IF vit.

Fyra mål.
Linnea Nilsson, Östervåla IF vit.

Tre mål.
Sara Eklund, Romfartuna GIF. Elin Jauhiainen, Hällbybrunns IF.

Två mål.
Ida Segelsbo, Ebbe Svedin, Pernilla Andersson och Mimmid Lindberg Stenborg, Östervåla IF vit. Ebba Falk, Norrby SK. Amanda Karlkvist och Johanna Wallert, Romfartuna GIF. Leonie Hohenthal, Maria Fjellman och Tova Skansfelt, Enköpings SK. Petronella Wiklund och Ellinor Brink, Hällbybrunns IF.

Ett mål.
Thea Modén, Olivia Frohm och Saga Brännström, Sala FF. Alva Ahlgren, IFK Västerås. Jasmine Liebl, Agnes Forsén och Moa Vilén, Gideonsbergs IF U. Evelina Back, Norrby SK U. Madelen Lindström, Jonna Larsson, Lisa Larsson och Olivia Erngren, Östervåla IF vit. Elinor Orest Blomberg, Östervåla IF. Johanna Vikander och My Ögren, Tärnsjö IF. Klara Gottberg och Karolin Rambol, Skultuna IS. Ida Svahn, Emma Lindgren, Sara Larsson, Linn Merelius och Jasmine Hellström, Norrby SK. Elin Sundström, Romfartuna GIF. Nathalie Larsson och Nellie Ljung, Morgongåva SK. Josefin Lundgren, Thelma Bakke Lindblom Julia Pettersson, Lina Rosengren, och Rebecka Hemlin, Enköpings SK. Cecilia Stridh, Hällbybrunns IF. Elvira Pettersson och Elsa Björkman, BK 30.Taggat:   

Niclas Bergvall Niclas Bergvall
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning