1 år sedan

Här får du tips av Sala-Heby Fotbolls redaktion till Åkrahallens Premiärtips

Åkrahallens Premiärtips ska äntligen avgöras! Totalt 17 matcher ska spelas och det är din uppgift att tippa utgången i dessa matcher.
Och har du inte hunnit tippa – här ger redaktionen på Sala-Heby Fotboll sina experttips.

 

Du har väl tippat det lite försenade Åkrahallens Premiärtips?
Det är ett samarbete mellan Sala-Heby Fotboll och ICA Åkrahallen och där det gäller att tippa de lokala lagens premiärer.
Premiärer som blev försenade på grund av coronapandemin och där flera av lagen redan har spelat sina första matcher.

Om du inte har hunnit tippa – här ger Sala-Heby Fotbolls redaktion lite tips på hur några av matcherna kommer att sluta.

Vill du också tippa? Klicka här!

Ove Eriksson
Tipset säkraste: FK Sala, som nog blir topplag i sjuan den här korta säsongen, startar säsongen med en trepoängare. Flera nya duktiga spelare har anslutit till truppen och Gäddeholms FF som kommer från division 8 får lämna Annedal utan poäng.
Match 12: FK Sala-Gäddeholm FF 1

Skrällen: Morgongåva SK:s damer gjorde en heroisk vändning i seriepremiären hemma mot Tärnsjö IF. Efter underläge i paus med 0-3 så stod det 4-3 till MSK på resultattavlan efter full tid. Det var något som jag tror stärkte tjejerna från “Gåvan” och det blir en ny trea borta mot Ullfors andralag och topplacering.
Match 2: Ullfors IK 2-Morgongåva SK 2

Kan gå hur som helst: Det är två nykomlingar som möts i seriepremiären i division 4. Västerås AFG slutade tvåa och Ransta IK trea i Västmanlandsfemman förra säsongen. Nu möts de direkt i första omgången och det kan som sagt gå hur som helst. Jag hoppas förstås att Ransta ska få en fin start.
Match 11: Västerås AFG-Ransta IK 1×2

Carl-Henrik Rapp
Tipset säkraste: Nykomlingen Films SK på bortaplan blir för svårt för Runhällens BoIS. Films SK satsar hårt och tros av flera vinna divisionen i år.
Match 1: Films SK-Runhällens BoIS 1

Skrällen: Östervåla IF vinner på tredje försöket i division 2 hemma mot Upsala IF, som många tror kommer slåss i toppen av division 2. En match som ingen kanske räknar att ÖIF ska ta poäng i, men de garanterat kommer göra allt för att vinna.
Match 6: Östervåla IF-Upsala IF 1

Kan gå hur som helst: Grällsta IF möter nykomlingen Himmeta IF som fullständigt krossade allt motstånd i division 7 förra året. Känns som en match som kan sluta hur som helst, beroende på vilket humör lagen är på. Dock finns det många kluriga matcher på årets kupong som kan sluta hur som helst…
Match 5: Grällsta IF-Himmeta IF 1×2

Minna Timonen
Tipset säkraste: Här kastar jag in en tvåa, Tärnsjö IF:s herrar vinner borta mot Unik FK. Varför? Tifen är helt enkelt bättre.
Match 3: Unik FK-Tärnsjö IF 2

Skrällen: Kanske inte är en skräll egentligen, men jag tror Tärnsjö IF:s damer kan ta en trepoängare mot Vaksala SK:s andralag.
Match 17: Vaksala SK 2-Tärnsjö IF 2

Kan gå hur som helst: Sala FF har två raka kryssmatcher och inleder höstsäsongen på bortaplan mot Spånga IS. Givetvis hoppas vi på en tvåa, men det är en match som kan sluta hur som helst.
Match 8: Spånga IS-Sala FF 1×2

Niclas Bergvall
Tipset säkraste: Sorry Norrby SK, men jag kan inte sätta annat än en etta när ni ska möta Sörstafors-Kolbäck i den första omgången av division 4. Det är i stort sett ett nytt NSK som med sitt unga lag ska försöka klara sig kvar.
Match 10: Sörstafors Kolbäck-Norrby SK 1

Skrällen: Korsnäs IF är nykomling i division 3 södra Norrland. Ändå är de favorit i hemmamötet med Heby AIF. Jag tror dock Haifen kan skrälla och knipa en poäng i Falun. Om det nu är en skräll…
Match 9: Korsnäs IF-Heby AIF X

Kan gå hur som helst: Det är det många matcher som kan, det vet vi som sysslar med spel. Men premiären mellan Järlåsa Vittinge FF och Enköpings SK:s andralag kan gå hur som helst. Mycket handlar förstås om hur många A-lagsspelare (division 2) ESK kommer med.
Match 15: Järlåsa Vittinge FF-Enköpings SK 2 1×2Taggat:   

Redaktionen Redaktionen
Artiklar från redaktionen

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning