Tärnsjö IF:s herrar. Foto: Minna Timonen


1 år sedan

Heta Listan är tillbaka – och ettan är given!

Hurra! Heta Listan är tillbaka!
Och på förstaplats hamnar det enda lokala lag som hittills spelat en seriematch under ”höstsäsongen”.

 

”Höstsäsongens” första Heta Lista och ettan är ganska given!
Det enda lokala lag som klivit in i seriespel är Tärnsjö IF och de fick en smakstart på Upplandsfyran när de besegrade Procyon BK hemma på Furuvallen.

Heta Listan hittar ni varje måndag under säsongen och den kan innehålla spelare, lag, tränare, arenor och lite till som har med lokal fotboll att göra.

1. (ny) Tärnsjö IF:s herrar.
Kanske var det en skräll när TIF vann premiären hemma mot Procyon BK. Hur som helst, när Tifen jobbade hårt i 90 minuter gav det resultat och det blev en perfekt start på Upplandsfyran för laget som i fjol blev femma.

2. (ny) Norrby SK:s damer.
En ”femetta” på Lärkan – och det i ett träningsderby mot Sala FF. Då ska givetvis Norrby SK hamna på listan. ”Femetta”? När du i prickskytte träffar den vita riktpricken som sitter mitt i femman i en femringad måltavla har du gjort en femetta. I fotboll betyder det givetvis att ett lag vunnit med 5-1.

3. (ny) Västerfärnebo AIK:s herrar.
Vi är många som är nyfikna på årets upplaga av Vaik. Och ni kan bara ana hur sugna de är på att göra en lika bra höst som i fjol. Men då hade den kassa vårsäsongen redan förstört säsongen, men nu slipper Vaiken de första elva matcherna. Ni noterade väl att de i veckan besegrade Grällsta IF i ett träningsderby?!

4. (ny) Grällsta IF:s herrar.
Seger i träningsderbyt mot Norrby SK (3-1) förde Grällsta IF in på listan. Det trots att de tidigare i veckan föll mot Västerfärnebo AIK (se ovan).

5. (3) Sala FF:s herrar.
Kvar på listan – och det tack vare segern i ”division 3-derbyt” mot Heby AIF. Lördagens möte slutade 3-1 efter att Haif stretat emot bra, men visst var SFF det bättre laget.

På väg in: Alla tremålsskyttar är välkomna.
Ut från Listan: MSK:s damer, Harbo IF:s andralag, Pernilla Andersson och Johanna Vikander.Taggat:   

Niclas Bergvall Niclas Bergvall
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning