Ett gäng glada spelare i Harbo IF efter seger mot Färila IF Foto: privat


2 månader sedan

Harbo IF spöade ett gäng från division 5 i Hälsingland på lägret

Det blev seger i matchen mot Färila IF på träningslägret i Hälsingland för Harbo IF: 3-1 (1-1). Lagledare Mats Larsson var nöjd både med matchen och hela träningslägret som tränare Göran Olsson ligger bakom. Det är hans hemtrakter i Hälsingland som har besök av upplänningarna.

 

Det är träningsläger för Harbo IF i Hälsingland den här helgen. Ett träningspass på fredagen följdes upp av gemensamma aktiviteter idag på förmiddagen. Värmen satte stopp för tuff träning när det vankades match på eftermiddagen.

Hur kommer det sig att ni är i Färila på läger?
– Det är vår tränare Göran Olsson som fixat det här. Han kommer härifrån och finns med på bilder från förr i klubbstugan, säger Mats Larsson.

Match mot Färila IF, som spelar i division 5 Hälsingland och hann med två matcher före sommaruppehållet: Storseger mot Rengsjös andralag med 5-0 och stortorsk mot Strands andralag med 2-6.

Det var hemmalaget som tog ledningen på en straff men Hampus Ohlström kunde kvittera innan halvtidsvilan.
I den andra halvleken punkterade Harbo IF matchen när Simon Johansson gjorde 2-1 och Isac Sepulveda fastställde slutresultatet till 3-1.
– Vi rullade på bra och segern kunde ha varit större, menar Mats Larsson.

Vad händer nu, blir det något trevligt ikväll?
– Först är det middag sen vet man aldrig vad som händer. Vi ska köra ett pass i morgon också innan vi åker hem, avslutar en väldigt nöjd Larsson både med matchen och träningslägret.

Harbo IF förlorade sin seriepremiär med 2-3 mot Vattholmas andralag. På fredag kväll är det omstart av serien då Films SK kommer på besök.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning