Mostafa Hosseinzadeh, Norrby SK. Foto: Niclas Bergvall


2 månader sedan

Norrby SK förlorade trots en jämn match mot BK30 i fyran

Norrby SK har det fortsatt jobbigt i Västmanlandsfyran. På lördagen förlust med 0-2 (0-1) hemma på Norrbyliden mot BK30. Ett par rutinerade spelare kom in i andra halvleken och gav stabilitet med sin rutin.
– De var ett bra stöd för våra unga spelare, säger Joel “Julle” Ekblom tränare i Norrby SK.

 

BK30 från Västerås var på besök på Norrbyliden på lördagen. Skulle det bli den första segern för det unga Norrbygänget? BK30 hade innan matchen endast vunnit en match så chansen fanns.

– Vi är lite tafatta i första halvlek men det är en jämn halvlek och vi har flera chanser att göra mål, säger tränare Joel “Julle” Ekblom i Norrby SK.

Det skulle bli ett mål i första halvleken och det var BK30 som gjorde det i den 25:e minuten. I den andra halvan var Norrby SK mycket bättre och efter pausen kom två “veteraner” in i Tommy Malmberg och Gabriel Andersson.
– De har ju rutin och det gav stabilitet i spelet. Ett bra stöd för våra unga spelare, säger Ekblom.

Norrby SK har möjligheter till kvittering i andra halvleken bland annat genom Mostafa Hosseinzadeh som brände ett fint friläge. Samma spelare som fick utgå med halvtimmen kvar efter en nickduell där han slog upp ögonbrynet med ett djupt jack som resultat. Det blev sjukhusbesök på lördagskvällen.

Några minuter före slutsignalen punkterade BK30 matchen när de gjorde 2-0.

– Vi har varit med i tre i rad nu. Vi är där men tyvärr räcker det inte riktigt, avslutar Ekblom som nu får se fram emot nästa match som är borta mot Västerås AFG den 12 september.  • Betyg   Aphirak Ocharot
  • Betyg   Gabriel Andersson
  • Betyg   Leon AnderssonTaggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning