Ida Segelsbo, Östervåla IF. Segerskytt i sista matchen 2020 Foto: Minna Timonen


1 månad sedan

Östervåla IF:s andralag stoppade festen för Skuttunge SK

Hanna Arvidsson och Ida Segelsbo målskyttar när Östervåla IF:s andralag på söndagen vann mot Skuttunge SK. Segersiffror 2-1 (1-1)
– Det var en välspelad match, jämnt var det och en riktig bra laginsats av oss, säger tränare Fredrik Nilsson efter säsongens sista match för laget.

 

Östervåla IF:s andralag avslutade säsongen lysande på söndagen. Motståndare Skuttunge SK på bortaplan, ett lag som krigade om seriesegern med Upplands-Ekeby/Olands FF.

Skuttunge tog ledningen i den 23:e minuten men det skulle komma en kvittering innan pausvilan. Östervåla IF får en hörna i den 38:e minuten och den nickar Hanna Arvidsson in till 1-1.

Ett avgörande kommer och det är Östervåla IF som avgör. Ännu en gång efter en hörna och målskytt är Ida Segelsbo i den 84:e minuten.
– Det är en jämn match, vi spelade bra och de har väl inga rejäla avslut. En riktig laginsats är det, säger tränare Fredrik Nilsson.

Segermålet för Östervåla IF betyder att Skuttunge SK missar att bli seriesegrare. Östervåla IF:s andralag placerar sig på femte plats i division 4 Uppland endast tre poäng bakom seriesegrarna.

Så här ställde ÖIF upp idag.
1. Ida Larsson
2. Linn Olsson
3. Sara Edberg Hammenborg
4. Moa Larsson Malmberg
6. Ida Andersson (K)
7. Felicia Berggren
8. Hanna Norgren
9. Olivia Erngren
10. Ida Segelsbo
11. Cornelia Larsson
12. Josefine Eriksson
Ersättare
5. Lovisa Larsson
13. Elise Larsson
15. Hanna ArvidssonTaggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning