Sala FF Foto: Sala-Heby Fotboll


4 månader sedan

Sala FF spelar testmatch på Lärkan – “Huvudsyftet är att få se våra egna spelare”

Säsongen är över men Sala FF:s nya tränare Azad Kalash vill se sina spelare i en match. i morgon lördag på Lärkan spelar Sala FF en testmatch och det är några spelare utifrån som är inbjudna. Jag vill se den befintliga truppen först och främst säger Azad.
Felix Ljungberg från Enköpings SK med moderklubb Heby AIF är en av provspelarna i lördagens match.

 

Säsongen är över men nu ska det rustas för en ny säsong. Sala FF, som har fått en ny tränare i Azad Kalash, ska i morgon, lördag, spela en testmatch. Sala-Heby Fotboll frågade Azad om det var några intressanta namn som provspelar.
– Huvudsyftet är att få se våra egna spelare. Vi har även med ett antal spelare från pojkar födda 2004. Det kommer också några spelare utifrån. En back från Bosnisk är inbjuden. Markus Lindholm från Enköpings SK som tidigare har spelat i Sala FF har fått inbjudan. Han tränat med laget i veckan men kan inte vara med på matchen. Även någon spelare från Avesta är inbjuden och ska provspela.

Under den senaste träningsveckan har Felix Ljungberg tränat med Sala FF. Felix med moderklubb Heby AIF har spelat med Enköpings SK senaste säsongen. Han kommer att vara med i lördagens match.
– Det kommer en del intressanta spelare utifrån men jag vill naturligtvis se den trupp som finns just nu, säger Azad Kalash.

Får du kvar truppen från i år?
– Jag tror att stommen blir kvar och vi ska bygga från den och kanske förstärka med någon spets.

Jakob Eklund är klar  för spel nästa år.
– Ja, det känns bra och han kommer också att vara min assisterande tränare. Jonathan Pierrou vill vi också ha kvar som assisterande men han funderar fortfarande.

När kör ni igång den riktiga försäsongsträningen?
– Den 18 januari är det tänkt. Det blir fyra till fem pass i veckan.

Tar ni ledigt resten av året nu?
– Vi har ytterligare en match inbokad i år. Det är mot Enköpings SK den 14 november. Matchen ska spelas i Enköping och då kan det också bli någon inbjuden spelare, berättar Azad Kalash.

Matchstart är klockan 13.00 på Lärkans konstgräs.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning