Aristide Ndikumana Heby AIF Foto: privat


2 år sedan

Spelare nummer två från Tärnsjö IF till Heby AIF

“Jocke” Hellman från Tärnsjö IF signade med Heby AIF nyligen och nu följer en annan spelare från TIF med. Nu är det Aristide Ndikumana som fyller på truppen i Haifen. En 17-årig mittback som har spelat alla seriematcher för Tärnsjö IF senaste säsongen.

 

Heby AIF fortsätter att rusta för nästa säsong. Förra veckan presenterade de sitt första nyförvärv när Joakim “Jocke” Hellman signade med klubben.

Nu har den andra spelaren från Tärnsjö IF skrivit på för Heby AIF. Det är 17-årige mittbacken “Arre” eller som han egentligen heter Aristide Ndikumana.

Det har blivit elva matcher i Tärnsjötröjan i division 4 den här säsongen. Det är alla som har spelats det här pandemiåret. Ett gult kort har “Arre” dragit på sig.
Han har också spelat en match i Tärnsjö IF:s andralag under året. Några mål är han inte registrerad för.

Heby AIF, som har många unga spelare i sin trupp, fortsätter att värva ungt. Strategin låter spännande som Haifen har nu när de också beslutat att ha ett andralag där framtidshoppen får visa upp sig.

Det kan vara flera nyförvärv på gång säger Heby AIF och vi väntar med spänning på vad som basuneras ut från klubben i tegelmetropolen.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning