Agnes Vilén, Norrby SK. Foto: Carl-Henrik Rapp


5 månader sedan

Agnes är kallad till distriktslagsträningar

Nu rullar distriktslagsträningarna i gång igen. Det innebär att Norrby SK:s målvaktstalang Agnes Vilén i mars ska bege sig två gånger till Iver Arena i Västerås för att träna med F06-laget.

 

Med de nya rekommendationerna kan distriktslagsträningarna åter komma i gång. Det innebär att Västmanlands FF kallar till träning för flickor födda 2006.
En av de som är kallad är Norrby SK:s målvakt Agnes Vilén. En spelare som debuterade för klubbens A-lag redan som tolvåring.

Totalt är 50 spelare kallade till de två träningarna som sker på Iver Arena i Västerås.
Träningarna ska genomföras den 14 mars (tema: Försvar) och 21 mars (tema: Anfall).
Med gällande riktlinjer kring covid-19 är det endast spelare och funktionärer får vistas på arenan i samband med träningarna.

Två träningar till är inplanerade, båda i april. Den 20 april är tanken att det ska spelas två matcher mot Södermanland.
Av de 50 spelare som är kallade är 39 från Västeråsklubbar. Övriga kommer från Västanfors IF (tre), Forsby FF (tre), Arboga Södra (tre), Ekeby BK (en) och Norrby SK (en).
Svenska Fotbollförbundet har i år ett nytt upplägg för Utvecklingslägret, som tidigare genomförts i Halmstad. Nu ska det i stället genomföras regionala läger på fem platser under maj.
Det nya utvecklingslägret ersätter då det tidigare regionala lägret i maj.

Rikslägret, som förra året genomfördes på Bosön under sommaren, kommer i år att ersätta det gamla utvecklingslägret och genomföras vecka 26 i Halmstad.Taggat:   

Niclas Bergvall Niclas Bergvall
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning