1 månad sedan

Seriestarten i division 3 senareläggs – det blir derby i premiären mellan Heby AIF och Sala FF

Svenska Fotbollförbundet har idag beslutat att skjuta upp de tre första omgångarna i division 3 där Heby AIF och Sala FF spelar.
Tanken är just nu att komma igång 1-2 maj om inte ytterligare restriktioner tillkommer. Nytt matchprogram kommer inom kort där de första omgångarna fått nya datum. Beslutet betyder att division 3 norra Svealand börjar med derby på Tegelvallen mellan Heby AIF och Sala FF.

 

De tre första omgångarna för Heby AIF och Sala FF är uppskjutna efter dagens beslut. Tanken just nu från förbundet verkar vara att försöka få till en “normal” säsong med dubbelmöten.
De tre första omgångarna ska pusslas in senare under säsongen.

För Sala FF och Heby AIF betyder det att det blir derby direkt. För i fjärde omgången på Tegelvallen tar Haif emot Sala FF den 1 maj klockan 13.00.

Svenska Fotbollförbundet meddelar detta:

Svenska Fotbollförbundets förbundsstyrelse har med anledning av det rådande pandemiläget beslutat att skjuta upp seriestarten för de lägre förbundsserierna till den 1-2 maj. Berörda serier är division 1 damer samt division 2 och 3 herrar som till skillnad från de högre serienivåerna inte omfattas av undantaget avseende yrkesmässig idrott.

Samtidigt har förbundsstyrelsen uppdragit åt tjänstemannaledet att utreda ytterligare alternativ på hantering för de fall restriktionerna inte tillåter seriestart helgen 1-2 maj. Besked om ytterligare alternativ lämnas till föreningarna i mitten av april.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning