Tre miljoner


1 månad sedan

Sala-Heby Fotboll firade både midsommar och tre miljoner

Under midsommarhelgen nådde Sala-Heby Fotboll ännu en milstolpe.
Sedan starten den 7 april 2017 har ni besökare på vår sajt läst tre miljoner sidor. En fantastisk siffra som vi är väldigt glada över. En lika fantastisk siffra är antalet unika besökare sedan starten, ni är över 249 000 som besökt oss. Det är många gånger fler än alla som bor i Sala och Heby kommun.

 

Nu har några av våra lokala klubbar kommit igång med seriespelet, resten kör igång i augusti.
Vi på Sala-Heby Fotboll märker att suget efter lokal fotboll är väldigt stort.
Efter att folkhälsomyndigheten släppte på restriktionerna den 1 juni har vi på redaktionen också märkt av en hög besöksfrekvens på vår sajt.
Den 3 juni hade vi den högsta vardagssiffran sedan starten för över fyra år sedan när 1 756 besökare var in på sajten.

Under tiden vi har väntat på seriestarterna har många “gamla” fotbollsprofiler presenterats. Det har lockat många läsare så den serien kommer säkert tillbaka. Det kan dock dröja eftersom det blir en väldigt lång höstsäsong att rapportera ifrån. Den kommer att pågå långt in i november.

Vi startade Sala-Heby Fotboll den 7 april 2017 och ni är 249 000 unika besökare som någon gång varit in och läst på vår sajt.
Det är mer än fem gånger så många som bor i Sala och Heby kommun.

I midsommarhelgen passerade vi också en milstolpe som vi är väldigt stolta över. Ni har läst 3 000 000 (tre miljoner) sidor sedan starten och det är fantastiska siffror.

Nu är det en vecka kvar av den korta vårsäsongen innan en semesteruppehållet. Ni kan följa oss under sommaren men i augusti är det full fart igen på Sala-Heby Fotboll med artiklar, referat och massor av bilder från våra lokala fotbollsarenor.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning