Adam Larsson och Albin Johansson.


5 månader sedan

Bakslag för både Albin och Adam – “Man vill ju bara ut och lira”

Harbo IF:s duo Albin Johansson och Adam Larsson har båda råkat ut för bakslag i deras rehabiliteringar och får nu skjuta på combacken på planen.
– Det kryper i benen när man är nere och kollar på träningarna på marmorvallen, man vill ju bara ut och lira, säger Albin.

 

I vintras kunde Sala-Heby Fotboll berätta om Harbo IF:s Albin Johansson och Adam Larsson som båda siktade på comeback efter knäskador.
Två spelare som var hoppfulla att kunna spela redan under vårsäsongen.
Dessvärre har nu båda Harbo-spelarna råkat ut för bakslag i rehabiliteringen och tvingats skjuta upp sina tänkta återkomster.

För Albin Johanssons del har rehabiliteringen inte gått så som han önskat och han har fått ont efter träningar.
– Jag gjorde en första titthålsoperation där man såg att korsbandet delvis var av och då bestämde läkaren att jag skulle rehabilitera i ett halvår, berättar han.
Men träningen har alltså inte gett den effekt som Albin önskat och i stället har han tvingats till ytterligare en operation.
– Läkaren bestämde att jag skulle opereras igen och få ett helt nytt korsband, vilket jag nu har sedan tre månader tillbaka.

Den extra operationen betyder alltså att Albin får vänta till nästa säsong för att kunna spela igen.
– Det kryper i benen när man är nere och kollar på träningarna på Marmorvallen, man vill ju bara ut och lira, säger han.

För Adam Larssons del ser det dock ut som att en comeback skulle kunna bli av i augusti.
– Jag har stora problem med baksidan. De har tagit en sena ifrån baksida lår och stoppat in i knät, så jag hoppas få ordning på det till augusti, säger han.

Får Adam som han vill kan han eventuellt vara med när Harbo IF inleder division 6 norra Uppland den 8 augusti.
En klart viktigt förstärkning för Harbo IF som “bara” vunnit en träningsmatch under vårsäsongen och dessutom bara tog en poäng i Sala-Heby Fotboll Triangel.Taggat:   

Carl-Henrik Rapp Carl-Henrik Rapp
Redaktör, skribent och krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning