Sala-Heby Fotbolls "expterter" ger tips.


5 månader sedan

Här får du heta tips av redaktion till Åkrahallens Premiärtips

Åkrahallens Premiärtips ska äntligen avgöras! Totalt 20 matcher ska spelas och det är din uppgift att tippa utgången i dessa matcher.
Och har du inte hunnit tippa – här ger Sala-Heby Fotbolls redaktion sina experttips.

 

För fjärde gången avgörs Åkrahallens Premiärtips – ett samarbete mellan Sala-Heby Fotboll och ICA Åkrahallen.
Din uppgift är att tippa de lokala lagens premiärer.
Premiärer som blev försenade på grund av coronapandemin och där flera av lagen redan har spelat sina första matcher.

Vill du också tippa – klicka här!

Om du inte har hunnit tippa – här ger Sala-Heby Fotbolls redaktion lite tips på hur några av matcherna kommer att sluta.

Ove Eriksson
Tipset säkraste: Nykomlingen Västerfärnebo AIK har imponerat i träningsmatcherna och med många nya spelare i truppen. Flera av dessa med rutin från högre divisioner. Det blir en trepoängare i premiären på Klinta IP.
Match 7: Irsta IF-Västerfärnebo AIK – 2

Skrällen: Syrianska IF Kerburan på bortaplan låter tufft för Ransta IK. Ett hemmalag som säkert vill tillbaka till trean så fort som möjligt. De brukar ha många nya tekniska spelare varje år men ett försvarstarkt Ransta IK kniper minst en poäng i premiären.
Match 8: Syrianska IF Kerburan-Ransta IK – X

Kan gå hur som helst: Hemmalaget Bele Barkarby FF har vunnit de två senaste matcherna med 4-1 och 4-0. Östervåla IF har inte vunnit på bortaplan i år, det har blivit två oavgjorda. Den här matchen kan sluta hur som helst och kryss ligger närmast till hands.
Match 15: Bele Barkarby FF-Östervåla IF – X

Carl-Henrik Rapp
Tipset säkraste: FK Sala borde inte ha några större problem att ta tre poäng mot förra årets bottengäng Medåkers IF. FK Sala har förstärkt med division 3-rutin och allt annat än tre poäng vore en skräll.
Match 18:FK Sala-Medåkers IF – 1

Skrällen: Skräll och skräll, BoIS vann ju det enda derbyt lagen emellan förra säsongen. Något som man de senaste säsongerna kanske inte på förhand skulle ha gissat. Men jag tror faktiskt att BoIS upprepar “skrällen” igen.
Match 17: Harbo IF-Runhällens BoIS – 2

Kan gå hur som helst:
Irsta IF stod för en riktigt bra fjolårssäsong och det skulle inte förvåna mig om det vinner mot nykomlingen Västerfärnebo AIK. Det skulle i och för sig inte heller förvåna mig om Vaiken vinner matchen, så här önskar jag att jag hade en helgardering. Alltså – en match som kan gå hur tusan som helst.
Match 7: Irsta IF-Västerfärnebo AIK 1X2

Niclas Bergvall
Tipset säkraste: Lite ”fusk”… Lagen har mötts redan, men då i Enköping. En match som SFF vann med 4-0. Och ni som kan historien vet att det är svårt att besegra SFF på Lärkans konstgräs.
Match 6: Sala FF-Fanna BK – 1

Skrällen:Två lag som inte tog så många poäng säsongen 2020. Men då i olika serier. Nu är de båda placerade i norra femman och då är det nog inte så många som tror att de senaste årens ”stryklag” ska vinna på bortaplan. Sedan comebacken 2019 har laget spelat 17 bortamatcher – resultatet: En seger. Men vi som har koll vet att Tifen förstärkt laget inför årets säsong.
Match 22: Österlövsta FF-Tärnsjö IF – 2

Kan gå hur som helst: Järlåsa Vittinge FF leder västra sjuan efter 7-0 i premiären mot Danmarks IF:s andralag. När höstsäsongen startar ska de borta möta Bälinge IF:s tredjelag. Låter överkomligt, men vilket lag kommer Uppsalaklubben med? Förstärker de med spelsugna pojkar från förstalaget?
Match 9: Bälinge IF 3-Järlåsa Vittinge FF – 1X2Taggat:   

Redaktionen Redaktionen
Artiklar från redaktionen

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning