SK Elvan-FK Sala Foto:FK Sala


1 år sedan

Många ordinarie spelare borta när FK Sala träningsspelade mot SK Elvan

Det blev förlust för FK Sala på bortaplan mot SK Elvan, 1-3 (1-2). Många ordinarie spelare var borta av olika anledningar och FK hade lånat in flera spelare från Sala FF:s juniorer och Grällsta IF: s 07:or. Målet gjordes av Martin Cedervång på straff.

 

Samuel Sillén, som är spelande tränare i FK Sala, hade problem att få ihop lag till dagens träningsmatch. Många tackade nej av flera anledningar.
Det var därmed ett nykomponerat FK Sala för dagen som innehöll hälften FK-spelare och hälften inlånade från Sala FF:s juniorer och Grällsta IF:s pojkar födda 2007.

SK Elvan tog ledningen efter ett dråpligt missförstånd men FK Sala kvitterade på en straffspark från Martin Cedervång.
SK Elvan, som spelar i division 6 Uppland, gjorde ytterligare ett mål innan pausvilan och hade ledningen med 2-1.

I den andra halvleken räckte inte orken till för FK Sala och hemmalaget kunde göra ett mål till innan slutsignalen. Det var ett rättvist resultat även om FK Sala hade ett par lägen att göra mål. Slut 3-1 till SK Elvan.

Samuel Sillén i FK Sala vill ge beröm till lånen från Sala FF, målvakten Ivar Halt och vänsterbacken Sipan Kalash båda födda 2005. Beröm också till Wiliam Bosell.

En träningsmatch till har FK Sala inbokad. Onsdagen den 4 augusti spelar de borta mot Harbo IF. Seriepremiär i division 7 Västmanland spelas hemma den 14 augusti då Medåkers IF kommer på besök till Annedal.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning