1 år sedan

VIP-evenemang inför derbyt – du kan vinna två biljetter

Division 3-derby på lördag! Då arrangerar Sala FF en fotbollsträff med mat och dryck på restaurang MatoPrat i Sala. Nu kan du vinna två biljetter till evenemanget där det också ingår entré till derbyt. Din uppgift är att svara på en fråga och då är du med i utlottningen.

 

Hett derby på lördag!
Då arrangerar Sala FF en liten tillställning ett par timmar innan match på MatoPrat i Sala.
Vilka vänder ni er till?
– Vi vänder oss absolut inte bara till FF:are. Vi vänder oss också till alla Haif-are, alla som gillar fotboll, derbyn och spänning. Jag hoppas att få träffa många härliga människor på MatoPrat inför matchen och som sagt inte bara våra egna ”fans”. Jag räknar kallt med att det också dyker upp Hebylegender som exempelvis Sören Frandsen, Roy Andersson, bröderna Kåke och Anders Eklund med flera. Och så alla härliga FF-are så klart, säger Peter Lund, ordförande i SFF.

Nu har du också chansen att vara med på uppladdningen inför mötet mellan Sala FF och Heby AIF.
Ja, du har möjligheten att vinna mat och dryck vid denna tillställning. Dessutom en entrébiljett till derbyt samt ett års medlemsskap i Sala FF.
Din uppgift är helt enkelt att svara på en fråga.
Då är du med i utlottningen av två VIP-biljetter som går till en vinnare.
Tävlar gör du längst ned i texten.

Hur stort är derbyt för dig – och för Sala FF?
– Derbyt betyder förstås mycket för såväl mig som för föreningen. Alltid extra krydda med derbyn. Minns så väl de första derbymatcherna mot Heby på 90-talet, där jag själv var med och spelade, säger Peter Lund.

Är lokala föreningar annars för dåliga på att arrangera dylika saker?
– Det är kul när det finns ork och engagemang att göra något ”extra”. Men allt bygger på ideellt engagemang så det är förståeligt att kraften och tiden inte alltid finns där. I det här fallet är det Sala FF:s Bengt Larsson som är pappan till det hela.

SFF har ett snitt på runt 200 åskådare de senaste åren vid sina hemmamatcher.
Är det en bra siffra?
– Ja och Nej. Jämfört med andra lag i serien är det väl helt okej. Men visst önskar man se fler Salabor på matcherna. Många, många före detta spelare och aktiva i föreningen skulle man vilja se där oftare.

Vad hoppas du på på lördag?
– Jag hoppas att Salas och Hebys publik gemensamt gör detta till en trivsam publikfest, med positiva hejarop, skratt och skoj. På planen vill jag se en tät och tuff match, så klart med önskan om att SFF tar hem tre poäng.

Kommer det att pratas fotboll på träffen på MatoPrat?
– Självklart blir det fotbollssnack. Självklart kommer representanter från Sala FF:s styrelse, tillsammans med sponsorgänget med Bengt Larsson och Benny Törnkvist i täten. Men sedan är det upp till alla som vill att anmäla sig. Vi hoppas också att få någon Hebyledare och Salaledare att komma och ”snacka upp matchen” lite, berättar Peter Lund.

Sala FF erbjuder även skjuts från Heby för de som nappar på detta.
– Ett kul samarbete med Bilia i Sala där de ställer upp med nya fina bilar som ska transportera våra vänner från Heby till den gemensamma uppladdningen.

Har du något bra derbyminne?
– Jo, måste väl i sådant fall gå tillbaka ända till 1995 och det första derbyt på Tegelvallen. Patric Ljung nickade in 1-0 för Heby men jag fick nöjet att göra kvitteringen på ett långskott. Ett av mina skönare mål i karriären, så klart.

Hur det går på lördag?
– Heby är bättre än vad tabellen visar och har en riktigt bra tränare i Jonas Ahlin. Så det blir tufft. Men Sala har ett starkare lag i år än på många år och personligen anser jag tränare Azad Kalash vara skillnaden. En oerhört seriös och skicklig tränare och alldeles säkert en av de bästa tränare SFF någonsin haft. Det gör att jag ändå tror på vinst för SFF. Vi kan säga 2-0 och min favoritspelare Velat Ucmaz blir stor matchhjälte med två vackra mål.

I förstapriset i Sala-Heby Fotbolls tävling i samarbete med Sala FF ingår.
✔️ Pytt-i-panna och dryck på MatoPrat klockan 13.00.
✔️ Entrébiljett till matchen.
✔️ Ett års medlemsskap i Sala FF
✔️ Transport med bil mellan MatoPrat och Lärkan.
Biljetter kan köpas på Intersport i Sala samt vid Sala FF:s kansli på Sportfältsgatan 6.
Priset för allt är 350 kronor per person.

Senast torsdag klockan 22.00 vill vi ha ditt svar!

  Ditt nummer

  Vilket år bildades Sala FF?  Taggat:   

  Niclas Bergvall Niclas Bergvall
  Redaktör, skribent & krönikör

  Bidra med Swish Gillade du det du läste?
  Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

  Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
  Känn dig delaktig för 200 kr/år.  Mer läsning