Amanda Johansson, Norrby SK. Foto: Carl-Henrik Rapp


1 år sedan

Norrby SK:s damer krossade serieledarna Forsby FF

När serieledarna Forsby FF kom till Norrbyliden var det nog många som trodde på en jämn match. Även tränare Emy Sillén trodde det men där fick hon fel. Ledning i halvtid med 1-0 slutade med hela 6-1 när domaren blåste av.
– Vi får ett bra tryck på dem och bollarna rinner bara in i motståndarmålet i andra halvlek, säger Emy Sillén tränare i Norrby SK.

 

Norrby SK:s damer tog på lördagen emot serieledarna Forsby FF. En svår match trodde nog många och visst var det en jämn första halvlek.
– Det är ett bra lag vi mötte och första halvlek var väldigt jämn, säger Emy Sillén tränare i Norrby SK.

Norrby SK gick till halvtidsvila med ledning 1-0 och i den andra halvleken rinner det bara på. de får 2-0 och 3-0 och då känns det ganska lugnt.
– Vi får ett bra tryck på dem och bollarna rinner bara in i motståndarmålet, säger Emy.

När Norrby ökar på till 4-0 och 5-0 så är matchen körd. Forsby FF reducerar till 5-1 men Norrby SK får sista ordet när de gör 6-1.
– Det var inget jag trodde på förhand att vi skulle vinna med de siffrorna. Det var lite tufft i början men sedan tog vi över och kunde vinna lätt, säger en mycket glad Emy Sillén.

Målskyttar för Norrby SK var Amanda Johansson 2 och ett mål vardera från Ebba Falk, Ida Eriksson, Nathalie Johansson och Wilma Bergqvist.
Segern betyder serieledning för Norrby SK för tillfället och Emy vill berömma Ebba Falk, Evelina Back och Jasmine Hallström.

Nästa match spelar Norrby SK borta mot Gideonsbergs IF:s andralag den 5 september.  • Betyg   Ebba Falk
  • Betyg   Evelina Back
  • Betyg   Jasmine HallströmTaggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning