Får Heby AIF jubla i Uppsala Foto: Carl-Henrik Rapp


1 vecka sedan

Heby AIF i bottenmöte – “Vi stressas inte av en eventuell nedflyttning”

Det vill sig inte för Heby AIF som efter halva serien endast tagit en poäng. Tio förlustmatcher och en oavgjord som kom mot serieledarna Sundbybergs IK hemma på Tegelvallen. Idag söndag åker laget till Uppsala för att möta Procyon BK. Ett möte mellan två lag som placerar sig sist och näst sist innan matchen.

 

Heby AIF som senast föll med 0-1 mot Uppsala-Kurd FK hemma på Tegelvallen spelar idag söndag borta mot Procyon BK. Det är två lag i behov av poäng för att rädda kontraktet i trean. Det är också två lag som har stora problem med målskyttet. Procyon BK har gjort sex mål och Heby AIF har mäktat med fem mål.

Vad är det som inte stämmer framåt?
– Lägen att göra mål på har vi haft gott om men det beror nog på flera saker. Självförtroende är en sak och det är nog också kvalitetsfråga, säger spelande tränare Jonas Ahlin.

Är det stressande med tabellplaceringen ni har?
– Vi är inte stressade om en eventuell nedflyttning. Vinner man inga matcher i trean så ska man inte vara där, säger Jonas.

Heby AIF tränade igår lördag och truppen är intakt förutom Biryar Pirmosa. Inga avstängningar just nu men sex spelare ligger lite risigt till när de har dragit på sig två varningar. En tredje varning betyder ju avstängning.

Alla matcher i omgången.
Viggbyholms IK-IK Franke. 3-0
Sundbybergs IK-IFK Uppsala. 2-1
Västerås IK-Sala FF. 0-1
BKV Norrtälje-Uppsala-Kurd FK. 6-1
Söndag, 15:30: Newroz FC-Fanna BK.
Söndag, 16:00: Procyon BK-Heby AIF.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning