Trion i Sala-Heby Fotboll.


1 månad sedan

Lite skryt från Sala-Heby Fotboll efter att sajten slagit nytt rekord

Sala-Heby Fotboll slog nytt rekord i söndags. Naturligtvis var det många sportsliga framgångar som gjorde att rekordet slogs, men vi rapporterade om dem alla.
Det vi vet är att det är många fler än alla invånare i Sala och Heby kommun som följer vår rapportering. Fotbollslagen mäter framgångarna i mål – vi i antalet besökare.

 

Det är flera klubbar som Sala-Heby Fotboll rapporterar om som just nu skördar framgångar. Visst är det några som har det jobbigt också men vi skriver om alla i Sala och Heby kommun, även de som har andralag.

Senaste helgen har Sala-Heby Fotboll levererat mängder av artiklar och bilder och följde Västerfärnebo AIK:s färd mot division 3 i lördags. Söndagen blev ändå tuffare med uppföljningar från lördagen och 14 nya matcher att skriva om.

Känslan fanns redan på söndagsförmiddagen att det skulle bli en välbesökt dag på vår sajt.
Efter att dagens sista match, som var Västanfors IF mot Östervåla IF, och en krönika av Bergvall publicerats passerade vi det gamla dagsrekordet på unika besökare under ett dygn.

Det nya rekordet lyder på 2 407 unika besökare. Tillsammans har de läst 9 019 sidor på vår sajt.
Imponerande siffror tycker vi på Sala-Heby Fotboll.

Vi fyller fem år den 7 april nästa år om vi orkar med att köra i det här tempot nästa år också. Ett sådant beslut får vi ta under silly season precis som fotbollsspelare gör.
Suget kanske kommer när det mattorna blir gröna.
Nu ska vi först avsluta den här säsongen som kommer att pågå till slutet av november då Sala FF och Heby AIF avslutar sina serier. Sen får vi se.

Hittills sedan starten den 7 april 2017 har vi haft besök av 276 004 unika besökare som har kollat in hisnande 3 226 918 sidor på salahebyfotboll.se.
Det i kontrast till att det bor totalt i Sala och Heby kommun 36 968 invånare (31/12 2020) Det betyder att många utanför våra kommungränser följer Sala-Heby Fotboll.
Ett bevis på det är mailet som kom häromdagen.

Hej! Vill bara gratulera er till ert fina forum som alltid är snabbt uppdaterat och alltid sakligt och objektivt. Att ni dessutom täcker alla lag i regionen oavsett divisionstillhörighet är beundransvärt. Tyvärr saknar vi ert engagemang inom Stockholmsmedia.
mvh Tommy Erlandsson ordförande Viggbyholms IK FF herrfotboll.

Även Sala Sparbank tror på oss eftersom vi fick ta del av Miljonen som de delar ut till föreningar i Sala och Heby kommun.
Ni är också en del som är stödmedlemmar för att finansiera vår verksamhet men naturligtvis vill vi att flera stöttar oss i att fortsätta rapporteringen från lokala fotbollen.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning