NSK:s Elend Haci. Foto: Niclas Bergvall


11 månader sedan

Norrby SK gjorde en lysande första halvlek som knäckte Hökåsen BK

Storseger för Norrby SK i säsongens sista hemmamatch mot Hökåsen BK. NSK vann med hela 7-2 (6-1) på Norrbyliden. En fantastisk fin första halvlek och en mera avslagen andra.
– Vi tappade spelet i andra och Hökåsen skapade chanser men vi hade kontroll på läget, säger en mycket nöjd tränare Håkan Eriksson i Norrby SK.

 

Norrby SK kunde spela avslappnat i matchen på söndagen mot Hökåsen BK för kontraktet är säkrat redan innan. Det var 32 åskådare som hade tagit sig till Norrbyliden för att titta på Norrby SK:s näst sista seriematch den här säsongen.

De fick se en glimrande fotboll av hemmalaget som öste in mål i första halvlek.
– Det var snudd på 5-0 redan efter en kvart och vi spelade mycket bra i den första halvleken, säger tränare Håkan Eriksson i NSK.

När domaren blåste för halvtid stod det 6-1 till Norrby SK. Det blev av naturliga skäl med så stor ledning lite avslaget i andra halvlek som slutade 1-1.
– Vi tappade spelet i andra och Hökåsen skapade chanser men vi hade kontroll på läget, säger en mycket nöjd Eriksson som vill berömma Elend Haci Mohammad och Mostafa Hosseinzadeh för deras insats i första halvlek som fantastiskt bra. Alla gjorde en riktigt bra match men bäst på plan var Leon Andersson.

Målskyttar i segermatchen som slutade 7-2 var Elend Haci Mohammad som gjorde fyra mål. Mostafa Hosseinzadeh gjorde två och kapten Alexander Östlund ett.
Norrby SK har kommit igång ordentligt på slutet. På de senaste fyra matcherna har det blivit tre segrar.

Sista seriematchen spelar Norrby SK borta nästa söndag den 10 oktober borta mot IFK Ekberga.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning