Jakob Eklund. Foto: Ransta IK.


12 månader sedan

Ransta IK presenterade en transferbomb på onsdagen – Jakob “Jacke” Eklund

Ransta IK släppte en riktig bomb på onsdagsförmiddagen. Sala FF:s skyttekung Jakob “Jacke” Eklund har signat med division 5-klubben.
– En stor anledning är hur min situation ser ut, med små barn hemma så passar Ransta IK mig och familjen perfekt, säger Jakob Eklund till klubbens hemsida. 

 

Ransta IK som ska spela i division 5 kommande säsong presenterade på onsdagen en spelare som de flesta klubbar skulle vilja ha i sin trupp. Det är 34-årige Jakob “Jacke” Eklund som ska spela för Ransta IK.

Jakob har spelat i Sala FF i många säsonger och är deras bästa målskytt genom alla tider med närmare 200 mål. Moderklubb är Västerfärnebo AIK.

– Den största anledningen att jag väljer att spela för Ransta IK är att jag är väldigt god vän med Ransta IKs tränare Tobias Pettersson. En annan stor anledning är hur min situation ser ut, med små barn hemma så passar Ransta IK mig och familjen perfekt, säger Jakob Eklund till klubbens hemsida.

Han fick också frågan om vad han hoppas kunna bidra med till säsongen 2022?
– Jag kommer att kunna bidra med erfarenhet och rutin, sen vill jag alltid göra mål när jag är på en fotbollsplan,Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning