Västerfärnebo AIK och Sala FF.


2 år sedan

Derby redan i premiären mellan Västerfärnebo AIK och Sala FF

Spelprogrammet i division 3 södra Norrland är spikat. Datumen är än så länge preliminära och vi kan räkna med att det blir ändringar innan premiären som preliminärt är 10 april.
Redan i premiären ska det spelas derby mellan Västerfärnebo AIK och Sala FF. Tveksamt om Svedboäng är spelklar det datumet men Västerfärnebo AIK får hoppas på en tidig vår.

 

Spelprogrammet för division 3 södra Norrland har presenterats av Svenska Fotbollförbundet. Seriestart är preliminärt den 10 april, men många klubbar kommer säkert att ändra det datumet till den 9 april som är en lördag.

Redan i premiären är det derby mellan Västerfärnebo AIK och Sala FF. Att Svedboäng ska vara klart för spel det datumet är svårt att se på deras naturgräsmatta.
Det ska spelas 13 omgångar före sommaruppehållet och i den sista matchen före semestern är det dags för det andra derbyt.
Preliminärt datum är 26 juni.

Höstomgångarna startar 7 augusti så det blir ett somaruppehåll på sex veckor. Serien avslutas 2 oktober då våra lokala lag spelar Västmanlandsderbyn. Västerfärnebo AIK spelar hemma mot IK Franke. Sala FF spelar på bortaplan mot Västerås IK-

Omgång 1
Årsunda IF-Bollnäs GIF FF
Forssa BK-Söderhamns FF
Fagersta Södra IK-IK Franke
Västerfärnebo AIK-Sala FF
Västerås IK-Rengsjö SK
Dala-Järna IK-Slätta SK
Omgång 2
Slätta SK-Västerås IK
Rengsjö SK-Västerfärnebo AIK
Sala FF-Fagersta Södra IK
IK Franke-Forssa BK
Söderhamns FF-Årsunda IF
Bollnäs GIF FF-Dala-Järna IKTaggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning