Izeke Medina. Foto: Niclas Bergvall


2 år sedan

Sala FF har gjort klart med ett nyförvärv – Medina är tillbaka

Carlos Izeke Medina från Los Angeles, USA, har anslutit till truppen i Sala FF. Det har han gjort tidigare för han spelade i Sala FF 2018. Efter det drog han till Australien för spel i Adelaide Cobra FC men tillbaka i Sverige blev det spel i BK30 eftersom han bor i Västerås. Men nu är 25-årige Medina tillbaka i Sala FF inför säsongen i division 3 södra Norrland.

 

Han kom till Sala FF till säsongen 2018 och det blev hela 20 matcher för klubben i division 3 södra Norrland. Amerikanen Carlos Izeke Medina är tillbaka i Sala FF inför säsongen 2022. Han bor i Västerås och har senast representerat BK30 i division 4.

Säsongen efter att han spelade i Sala FF senast drog han vidare till Australien och det blev spel i Adelaide Cobra FC säsongen 2019. Han spelade åtta matcher i BK30 under säsongen 2020 men är inte registrerad för någon match den senaste säsongen 2021.

Det är Sala FF:s lagledare Mats Swartling som meddelar att Medina är klar för klubben och han är nöjd över nyförvärvet som kan följas av flera inom kort.
– Vi har några namn till som vi förhandlar med. Det är 14 spelare som har försvunnit sedan förra året och vi måste förstås fylla på vår trupp, säger Swartling.

Sala FF har tidigare presenterat en målvakt bland nyförvärven. Det är 22-årige Jawad Mohammadi, målvakt, som startade karriären i Carlstad United men kom till Enköpings SK. Jawad har de två senaste säsongerna spelat i Heby AIF.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning