Revon Potros Åkra FC


1 vecka sedan

Efter målfesten förra helgen blev det mållöst för Åkra FC på Råby IP i Västerås

Revon Potros målvakt i Åkra FC höll nollan mot Hornafrik IF på lördagen. Det blev inga mål framåt heller trots ett flertal fina tillfällen att göra mål. Slut 0-0.
– Vi visade för mycket respekt i första halvlek och det var för mycket bolltapp. Men det var en bra match av oss sett över hela matchen, säger Bisho Ismail i Åkra FC.

 

Inför ett tjugotal åskådare tog Hornafrik IF emot Åkra FC på Råby IP på lördagen. Hornafrik spelar i division 6 och Åkra FC ska spela i division 7 kommande säsong. Åkra FC som kom till matchen med en storseger senast då de gjorde elva mål. Båda lagen hade målchanser i första halvleken och Åkra FC hade två rejäla som kunde ha resulterat. Men det var mållöst i paus.

– Vi kommer inte in ordentligt i matchen i första halvlek. Vi tappar mycket mycket boll och jag tror vi hade för mycket respekt för motståndarna, Bisho Ismail i Åkra FC.

Andra halvlek böljar spelet fram och tillbaka med många fina målchanser för både Hornafrik IF och Åkra FC. Målvakten Revon Potros står för flera fina räddningar och håller sin nolla förtjänstfullt. Men efter förra veckans målkavalkad så kammade Åkragrabbarna noll den här helgen.

Det var en trevlig match att se från sidan och Åkra FC kan bli ett spännande inslag i sjuan kommande tävlingssäsong.
– Vi gör en bra match och flera var riktigt bra, avslutar en nöjd Ismail efter den mållösa matchen.Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning