Järlåsa Vittinge FF. Foto: Privat


10 månader sedan

Tidig ledning förbyttes till klar förlust – “Det var ryckigt och hackigt i andra halvlek”

Det blev inte femte raka matchen utan förlust för Järlåsa Vittinge FF. Förlust med 1-4 (1-0) mot SK Wigörs andralag på Vittinge IP.
– Vi kom in i deras tempo i andra halvlek. Det var ryckigt och hackigt med många avbrott, säger Thomas Falk i Järlåsa Vittinge FF.

 

SK Wigörs andralag som ligger på tredje plats i division 7 västra Uppland besökte på onsdagskvällen Vittinge IP. Match mot Järlåsa Vittinge FF som är i fin form just nu. De har fyra matcher utan förlust.

Matchen kom inte igång förrän klockan 20 på grund av att domaren var försenad. En halvtimme efter utsatt starttid.
Järlåsa Vittinge FF tog ledningen redan efter tre minuter. En frispark som Isak Rosén nickade ner till Ismail El Jweid som gav JV FF en drömstart. De har en boll till inne i motståndarmålet någon minut senare men döms bort för offside. Ismails mål blev det enda i första halvlek.
– Vi gör en bra första halvlek med många målchanser och vi borde haft 2-0 i paus för offsideavblåsningen var tveksam, säger Thomas Falk i JV FF.

Fem minuter in i andra halvlek kvitterade Wigör på en nick efter hörna. I minut 65 får Wigör en frispark som en JV-spelare styr in i eget mål. De ökar på till 3-1 efter slarv i försvaret och det blir också 4-1 innan domaren blåser av. Sista målet var också ett självmål. Tre bjudningar och det satte stopp för den fyra matcher långa sviten utan förlust för JV FF.

– Vi kom in i deras tempo i andra halvlek. Det var ryckigt och hackigt. Många avbrott och vi har inte råd att bjuda motståndarna på mål. Trist att förlora för jag hade hoppats på att vi skulle ha fem raka utan förlust nu till midsommar men så blev det inte, avslutar Falk som också tycker att Wigör skulle ha haft ett rött kort.

I Järlåsa Vittinge FF får målvakten Erik Axelsson plusbetyg trots fyra insläppta mål. Moaath El Jweid och Pelle Johannesson ska nämnas för bra insatser. Det var två ansikten på matchen för i första halvlek var de flesta bra och tvärtom i andra.

Nästa match spelar JV FF på bortaplan mot Bälinge IF:s tredjelag.

2 Axel Eriksson
3 Isac Magnusson
4 Kristofer Lindberg
5 Isak Rosén
8 Moaath El Jweid
9 Ismail El Jweid
11 Joakim Rosén
14 Omar Hassan
16 Jonas Dimal Nilsson
18 Nicklas Szymanski (K)
27 Erik Axelsson
Ersättare
6 Pelle Johannesson
7 Nils Norén
10 Mbarek Ben Mohamed
12 Abdulrazzaq Tareq Shbib
19 Pontus WirdbyTaggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning