Morgongåva SK. Foto: Carl-Henrik Rapp


10 månader sedan

Morgongåva SK blev nollat mot serieledaren – “De var effektiva och smarta”

Morgongåva SK har spelat färdigt vårsäsongen och startar om den 13 augusti. Mot serieledarna Börje SK blev det förlust 0-4 (0-3).
– De var tunga att möta men 4-0 tycker jag inte speglar matchen, säger Salem Kurdu Bakir tränare i Morgongåva SK.

 

Bortamatch på lördagen för Morgongåva SK mot Börje SK. Sista matchen före sommaruppehållet och visst hade det resultatmässigt ha gått bättre för Morgongåva SK. Men det var serieledarna som stod på andra sidan mittlinjen på Lötens IP i Uppsala.

Det var Morgongåva SK som började matchen bäst och har några chanser till ledning. Ett övertag som höll i sig en kvart. I den 17:e minuten fick Börje SK en frispark som Tim Wengelin sätter till 1-0. På en omställning två minuter senare assisterar Tim fram till 2-0 och samme man assisterar också till 3-0 när dryga halvtimmen spelats. Ett resultat som stod sig halvleken ut.
– De är effektiva och smarta plus att de sätter sina lägen samtidigt som de är stabila bakåt, säger Salem Kurdu Bakir tränare i Morgongåva SK.

Börje SK punkterar matchen rejält när de redan efter två minuter in i andra halvlek gör 4-0. Några mer mål efter det blir det inte i den här matchen.
– De var tunga att möta men 4-0 tycker jag inte speglar matchen. Spelmässigt gör vi det bra, avslutar Salem som vill ge lite extra beröm till  Natnael Grmay Fesha, Zackarias Nilsson och Joakim Gustafsson.

Nu har Morgongåva SK ett långt uppehåll för nästa seriematch ska de spela 13 augusti, då ska de möta Vattholma IF på hemmaplan. Men innan dess ska de möta Harbo IF i en träningsmatch 4 augusti.

Morgongåva SK:s trupp mot Börje SK.
2 Hossein Qrawlus
4 Natnael Grmay Fesha
5 Simon Lundin
6 Simon Hellman
7 Viktor Hanning
8 Zackarias Nilsson
9 Sebastian Nivala
11 Ameer Qarawaloos
14 Joel Markefka
15 Samuel Englund Nivala (K)
16 Joakim Gustafsson
19 Jakob Nordin
21 Johan Stadigh
27 Pontus Ryström



  • Betyg   Natnael Grmay Fesha
  • Betyg   Zackarias Nilsson
  • Betyg   Joakim Gustafsson



Taggat:   

Ove Eriksson Ove Eriksson
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.



Mer läsning