Hetaste spelarna 2023


7 månader sedan

Listan över de hetaste spelarna 2023 – plats 31-40

Andra delen av Sala-Heby Fotbolls lista över de 50 hetaste spelarna säsongen 2023.
I dag är det dags för placeringarna 31 till 40.

 

Vilka var de hetaste spelarna i Sala och Heby kommuner fotbollssäsongen 2023?
Här har ni andra delen i Sala-Heby Fotbolls lista över de 50 hetaste.
I dag med de som vi placerat på placeringarna 31 till 40.

Placering 31-40.

✔️ 40. (14) Maria Guldbacke, Sala FF.
Två nollor blev det för 49-åringen i år. Men Mia var en av anledningarna till att SFF spurtade till en tredje plats – som innebar avancemang till division 2.

✔️ 39. (ny) Emil Pettersson, Västerfärnebo AIK.
Det blev en jobbig säsong för Vaik och den 28-årige målvakten. Men Emil var en av få spelare i truppen som höll en bra nivå hela säsongen. Dessutom höll han nollan i tre matcher.

✔️ 38. (ny) Adam Norgren, Runhällens BoIS.
Det blev bara sju matcher med BoIS i år för 33-årige Adam. Men en rolig comeback, senast han spelade var 2012 och då i Heby AIF. Men i dessa matcher blev han hyllad i stort sett varje match av BoIS tränare.

✔️ 37. (ny) Alexander Söderström, Västerfärnebo AIK.
Det blev ett tungt år för Vaiken, men 28-årige Alex visade klass även om det bara blev fyra mål.

✔️ 36. (ny) Hanna Wenngren, Tärnsjö IF.
Hanna gjorde comeback under hösten och spelade fem matcher. Men 30-åringen gjorde så pass mycket avtryck att hon tar en plats på listan.

✔️ 35. (ny) Fouad Harrareh, Åkra FC.
Fouad hann med mycket under 2023, bland annat fixade han tolv mål för Åkra FC i division 7 och dessutom var 22-åringen med och spelade upp Åbyggeby FF i division 3.

✔️ 34. (ny) Jehad Jemal, Västerfärnebo AIK.
20-årige Jojo lämnade Sala FF för spel i division 3 med Vaiken och visst blixtrade han till många gånger under säsongen som dock slutade med degradering till Västmanlandsfyran.

✔️ 33. (ny) Kalle Karlsson, Harbo IF.
Kalle stod för flera viktiga mål under 2023 när HIF vann division 6 och äntligen är tillbaka i division 5. 30-åringen stod för åtta mål på sina 14 matcher.

✔️ 32. (ny) Alexander Österlund, Norrby SK.
NSK:s fortfarande unga lag stod för en bra säsong i division 5 och 21-årige Alexander var en viktig, och stor, pjäs under året.

✔️ 31. (27) Alexander Awet, Grällsta IF.
Han har varit med några år nu och varje år levererar 31-åringen. I år blev det 13 mål med Grällsta IF och dessutom två med FK Sala.

Placering 41-50.

✔️ 41. (ny) Jacob Westling, Heby AIF.
Jacke var en frisk fläkt i Haifen under vårsäsongen och ett par matcher in på hösten. Sen var det slutspelat, militärtjänstgöring väntade för 19-åringen.

✔️ 42. (ny) Rickard Eriksson, Järlåsa Vittinge FF.
I fjol gjorde Rickard comeback efter många års uppehåll. Och 33-åringen har visat att han är en viktig kugge i JVFF.

✔️ 43. (ny) Mattias Hellqvist, Morgongåva SK.
Mattis gjorde comeback i år, senast 32-åringen spelade var i Heby AIF 2020. Att MSK stod för en mer än godkänd säsong bidrog Mattis med.

✔️ 44. (ny) Adrian Johansson, Runhällens BoIS.
Han har hunnit bli 32 år nu och fortfarande håller Adrian en bra nivå. I år gjorde han sin sjätte säsong i ett BoIS som inte räckte till i division 6.

✔️ 45. (8) Ferat Ucmaz, Grällsta IF.
Ferat var en klippa i år också i Gifen, som var nära att ta steget upp i division 6. Dessutom gjorde 32-åringen fyra matcher med FK Sala.

✔️ 46. (7) Julia Larsson, Östervåla IF.
Hon höll inte lika tätt som förra året, men så spelade ÖIF också i en mycket tuffare serie. Men 23-åringen höll nollan i fyra matcher.

✔️ 47. (ny) Jacob Ingstedt, Tärnsjö IF.
Det är nog många som inte förstår hur mycket jobb som Jacob lagt ned i Tifen de senaste åren. Och på fotbollsplanen har 30-åringen också levererat så pass att kontentan blir att Oscar ska ha en plats här.

✔️ 48. (ny) Britta Andersson, Sala FF.
Britta var en bidragande orsak till att SFF slutade på tredje plats i division 3 och avancerade till division 2. 23-åringen stod dessutom för fem mål.

✔️ 49. (ny) Filip Livf, Harbo IF.
En säsong att minnas för HIF och en av de mer tongivande Filip. En spelare som tränare Göran Olsson ofta berömmer. Fem mål blev det också från 19-åringen.

✔️ 50. (22) Mathilda Agemalm Ingarv, Norrby SK.
Ännu en NSK-are på listan. Inte så konstigt efter den säsong som laget gjorde. 30-åriga Matilda spelar tryggt och gör sällan en dålig match.Taggat:   

Redaktionen Redaktionen
Artiklar från redaktionen

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning