Tärnsjö IF:s damer.


6 månader sedan

Det blir spel i femman för Tärnsjö IF:s damer – “Ska anmäla ett lag och försöka hitta nya spelare”

Det har länge varit osäkerhet kring om Tärnsjö IF:s damer kommer att anmäla ett lag till seriespel denna säsong. Nu har frågetecket rätats ut och tränare Stefan Andersson meddelar att det kommer att anmälas ett lag.
– Vi ska anmäla ett lag och jobbar på att försöka hitta nya spelare, säger han.

 

I slutet av fjolårets säsong hade Tärnsjö IF:s damer en tunn trupp och hade vissa matcher svårt att få ihop en startelva.
Det berodde delvis på att spelare var långtidsskadade samt att truppen från början innehöll ganska få spelare.

Nu har klubben tagit ett beslut kring framtiden och det blir spel i femman även i år, trots att minst fem spelare har lämnat Tifen av olika anledningar.
– Det beror på skador och att någon har flyttat och dessutom har någon bytt till Östervåla IF. Men vi ska anmäla ett lag och jobbar på att försöka hitta nya spelare. Vi tre i ledarstaben har tackat ja till att köra även denna säsong, säger Stefan Andersson, tränare i Tifen.

I dagsläget har Tifen en knapp startelva på papperet och har jagat spelare båda på sociala medier och via anslagstavlor.
– Hoppet är att vi ska ha ett lag och är man intresserad av att spela med oss får man gärna hör av sig till Mats Norgren.

Har ni haft några träningar under försäsongen.
– Vi håller igång men som det ser ut just nu är det tunt på träningarna, vi söker med lykta och ljus efter förstärkningar, säger Andersson.

De som är intresserade av att spela med Tärnsjö IF är välkomna att höra av sig till Mats Norgren på telefonnummer 070-6794030.Taggat:   

Carl-Henrik Rapp Carl-Henrik Rapp
Redaktör, skribent och krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning