Natthakit och Jim ska spela med Östervåla IF. Foto: ÖIF.


5 månader sedan

Natthakit och Jim går från Tärnsjö IF till Östervåla IF

Allt fler spelare från fjolårets Tärnsjö IF-lag har hittat nya klubbar. Denna gång är det Natthakit Rabsombat och Jim Carlsson som flyttar och de gör det till Östervåla IF.

 

Fler spelare som i fjol representerade Tärnsjö IF väljer att byta klubb.
Sedan tidigare har bland annat Mikael Möller, Martin Wik och Jacob Ingstedt valt andra klubbar efter att Tifen meddelat att det inte blir något seniorlag under 2024.

Nu står det klart att ytterligare två spelare som väljer spel i annat lag i år, men denna gång är det Östervåla IF som blir ny klubbaddress.

Det handlar om Natthakit Rabsombat som återvänder till ÖIF, för han spelade mellan 2021 och 2022.
– Natthakit är en gammal bekantskap för oss i Östervåla. När han visade intresse för att spela med oss blev jag oerhört glad för det är en spelare som verkligen ger allt, kväll efter kväll! Löpvillig, teknisk och ger 100 procent i alla situationer. Framförallt en fantastisk person att ha i laget, säger Kim Wictorsson i ÖIF.

Natthakit Rabsombat får även med sig sin lagkamrat Jim Carlsson, som i fjol spelade 18 matcher för Tifen.
– Jim är en spelare som jag personligen blivit extremt imponerad över under försäsongen. En given ledare som från dag ett tagit tag i truppen och visat vägen på träningarna både verbalt och spelmässigt. Vad vi får av Jim rent spelmässigt har jag lite svårt att säga då vi endast kört inomhus hittills. Men mina förväntningar och förhoppningar är höga, säger Wictorsson.

Sedan tidigare är det även klart att målvakten Mikael Svahn och Peter Jansson Pettersson tar klivet över från Tifen till ÖIF.Taggat:   

Carl-Henrik Rapp Carl-Henrik Rapp
Redaktör, skribent och krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning