Heby AIF. Foto: Carl-Henrik Rapp


3 veckor sedan

Heta Listan på en tisdag?! Ja, påsken ställde till det…

Lite försenat dyker den upp – veckans Heta Lista. Den här gången var det påsken som ställde till det för listan som denna vecka toppas av ett lag som är först ut i hetluften.

 

Säsongens andra Heta Lista från Sala-Heby Fotboll!
På en tisdag!?
Ja, och det var påsken som ställde till det denna gång.
Etta? Laget som är först ut och som spelar sin premiär på söndag.

Varje måndag (ja, utom i dag…) under säsong presenteras listan och tre mål kommer troligen att räcka för att ta en plats.
En lista som innehåller spelare, lag, tränare, arenor och lite till som har med lokal fotboll i Sala och Heby kommuner att göra.

✔️ 1. (ny) Heby AIF.
Det blev två matcher den gångna helgen för Heby AIF. Nästa gång de springer in på planen för match är det det seriepremiär! På söndag ska Haifen spelas säsongens första match i Upplandsfyran och det på bortaplan mot Riala GoIF.

✔️ 2. (5) Norrby SK:s herrar.
Hoppsan! Sju kassar på Krylbo IP! Vad ska det bli av NSK i år? Till division 5-klubben har fått ett gäng riktigt starka nyförvärv och Krylbo IF, som är nykomling i femman, hade inte en chans.

✔️ 2. (ny) Åkrahallens Premiärtips.
Du är väl med på Åkrahallens Premiärtips!? En tävling där du ska tippa premiären för de lokala lagen. Tack vare vår samarbetspartner ICA Åkrahallen kör vi tävlingen för sjunde året i följd.

✔️ 4. (ny) Mats Swartling.
Han vägrar att ge sig – och varför skulle han göra det? 68-åriga Mats Swartling är tillbaka i den lokala fotbollsvärlden och nu som lagledare i division 6-klubben Åkra FC.

✔️ 5. (ny) Dennis Englund, Norrby SK.
Norrby SK utklassade Krylbo IF – då passade Dennis Englund på att stå för tre mål, det vill säga ett hattrick.

På väg in: Tremålsskyttar.
Ut från listan: Thomas Falk, Sölve Pihl och Bertil Karlsson, Vittinge IK, ÖIF:s damer, SFF:s damer och Pernilla Andersson.Taggat:   

Niclas Bergvall Niclas Bergvall
Redaktör, skribent & krönikör

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning