Lillit Ottosson, Norrby SK. Foto: Sala-Heby Fotboll


6 år sedan

Drömstarten räckte inte för Norrby SK

Trots att Norrby SK:s damer tog ledningen mot Rimbo IF redan efter tre minuter blev det förlust med uddamålet, 2-1 (1-1). Rimbos segermål kom i slutet av matchen.

 

Norrby SK skulle egentligen ha mött seriekollegan Romfartuna GIF i träningsmatchen men ett sent återbud från Romfa, som inte fick ihop lag, ledde till att NSK i ställlet begav sig till Rimbo för match.
Rimbo som har ett damlag i division 1 och ett i division 4 och som dagen innan vunnit i Upplandscupen med 9-2 mot Brottby SK. Mot NSK var det dock division 1-laget som stod för motståndet.

Ändå tog NSK alltså ledningen redan i den tredje minuten genom Lillit Ottosson, men det märktes att Rimbo spelar två divisioner högre. Hemmalaget hade mycket boll och NSK fick mest rikta in sig på försvar. Kvitteringen kom 20 minuter in i matchen. Fler mål blev det inte i den första halvleken.
I den andra halvleken blev det bara ett mål när Rimbo avgjorde i den 84:e minuten.

– De var frustrerade och griniga då vi håller ihop det defensivt och gör det riktigt bra. Alla var nöjda trots förlusten när vi åkte därifrån, säger Stefan Svensson, tränare i NSK som ger extra beröm till mittbackarna Johanna Löfgren och Emy Sillén samt Monika Linder som vikarierade i mål.Taggat:   

Samuel Sillén Samuel Sillén
Redaktör och skribent

Bidra med Swish Gillade du det du läste?
Bidra på Swishnummer 123 131 03 09

Bli medlem Bli stödmedlem i Sala-Heby Fotboll.
Känn dig delaktig för 200 kr/år.Mer läsning